当前位置: 首页 > >

2018年秋九年级英语全册 unit 1 how can we become good learners测试卷 (新版)人教新目标版

发布时间:

Uint1 过关测试

Ⅰ. 单项选择。(2′×10=20′)

( )1. Reading

is another way to practice pronunciation.

A. fast

B. slowly

C. aloud

D. quietly

( )2. Mrs. Li is an excellent teacher. She is

to spend a lot of

time explaining things to her students.

A. enough patient

B. patient enough

C. too patient

D. so patient

( )3. You will find it much easier to

your English words if you

review them in time after class.

A. memorize

B. review

C. develop

D. prepare

( )4. John used to learn English

watching English movies. He

discovered it really helped.

A. by B. to

C. of D. with

( )5. If you want to know more about the word, you can

in the

dictionary.

A. look at it

B. look for it

C. look it up

1D. look it over

( )6. It is a great idea to

your interest

your future

job.

A. start; with

B. connect; with

C. work; with

D. help; with

( )7. —Don't be afraid of

mistakes in English class.

—I won't. I've decided

an English club to practice my

spoken English.

A. making; to join

B. taking; joining

C. make ; to join

D. take; joining

( )8. You will lose the game

you try your best.

A. after

B. once

C. since

D. unless

( )9.

I practice my listening every day by listening to the tapes,

I still find it difficult to follow my English

teacher in class.

A. Although

B. That

C. Because

D. Until

( )10. Pay attention to developing good study skills

you can learn better.

A. if

B. unless

C. so that

D. although

Ⅱ. 完形填空。(3′×10=30′)

I have taught English in China for over six years. I think Chinese students work

very 11 , but the way in which they learn isn't the best. Students should use

what they 12 know. A lot of students seem to think they always need to know 13

words or phrases, and then they will be able to 14 what they want to say. Most

of the time they don't.

A lot of Chinese students have spent a long, long time learning English, 15

they haven't spent a long time trying to use it. You don't need to 16 to use English.

You can find 17 that you like on the Internet in English, such as basketball,

chess, dogs…I have met a lot of people from Europe who have very good English.

They didn't spend hours 18 text books, and they didn't all go to the best schools.

They think English as a tool for having fun and doing business, not just for exams.

I suggest students should spend more time using their English for 19 , listening

to music, watching movies, reading the news or whatever else they 20 to do. They

will improve in this way.

( )11. A. easily

B. quickly

C. loudly

D. hard

( )12. A. always

B. never

C. yet

D. already

( )13. A. other

B. another

C. others

D. the other

( )14. A. tell

B. speak

C. talk

D. say

( )15. A. and

B. but

C. so

D. or

( )16. A. go abroad B. go out

C. go to college D. go away

( )17. A. none

B. anything

C. a lot of

D. nothing

( )18. A. to learn from B. learning from

C. learning about D. to learn about

( )19. A. fun

B. job

C. business

D. examination

( )20. A. practice

B. like

C. hate

D. enjoy

Ⅲ. 阅读理解。(4′×5=20′)

“It is never too late and you are never too old to start something new!”

Englishtown student Ellen Rema said. Ellen began to learn English at the age of fifty,

and in just a few years,she has made great progress!

Ellen chose to study on Englishtown because no evening classes were offered in

the German countryside where she lives. On Englishtown,she has conversation classes

online and speaks with native English?speaking teachers.

“Englishtown is a wonderful place for study,” she said. Ellen began with the

first level(水*) of Englishtown and quickly progressed. “I spent hours and hours

studying,” she said. “Maybe I wanted too much in a short time. I finished all my

courses after 2 years,but I still had grammar difficulties.”

Instead of giving up , she chose to continue. After another two years on

Englishtown,she's still studying in the online classroom. “Studying online is never

boring,but you need practice,practice,practice!”

Ellen said studying English wasn't all about hard work. It should also be fun.

“I really like the online conversation classrooms,” she said. “I have learned

so much about other cultures and traditions.”

Ellen has been able to put her English to use by visiting England five times!

“I'm very thankful to Englishtown because my life has improved because of it,”

Ellen said.

( )21. Ellen started to learn English

.

A. 50 years ago

B. in a city of Germany

C. when she was a high schoolstudent

D. when she was 50 years old

( )22. Why did Ellen study English on Englishtown?

A. She had no free time during theday.

B. She lived far away from school.

C. There were no evening classes near her home.

D. Englishtown was a famous website to learn English.

( )23. Ellen had trouble learning

.

A. pronunciation

3B. grammar

C. writing

D. listening

( )24. How long has Ellen learned English?

A. For 2 years.

B. For 4 years.

C. For 5 years.

D. For 6 years.

( )25. What's the main idea of this passage?

A. You are never too old to learn somethingnew.

B. Englishtown is a good place to visit.

C. The courses are good on Englishtown.

D. Studying English is not boring atall.

Ⅳ. 书面表达。(30′)

假如你叫 Liu Mei,前不久,你和来自英国的一位中学生 Allen 一起讨论了一个话题:

The ways to learn English better。请你根据他的观点和你自己的观点,用英语给你的外

籍老师 Mr. Nunan 写一篇关于这次讨论的汇报材料。

要求:1. 词数 90 左右。开头和结尾部分已写好,不计入总词数;

2. 短文应包括所有要点,可适当发挥,使所写内容连贯。

Allen's ideas

Your ideas

1. Reading English newspapers

2. Talking with friends in English

3. Seeing English films

(至少三点)

Mr. Nunan,

Recently I have had a discussion about the ways to learn English better with

Allen,a student from Britain.

Ⅰ. 单项选择 1. C 2. B 3. A 4. A 5. C 6. B 7. A 8. D 9. A 10. C Ⅱ. 完形填空 11. D 12. D 13. A 14. D 15. B 16. A 17. B 18. B 19. A 20. B Ⅲ. 阅读理解 21. D 22. C 23. B 24. B 25. A Ⅳ. 书面表达

答案解析

Liu Mei

In his opinion, the best ways are reading English newspapers and talking with friends in English. He also believes that sometimes seeing English films isn't a bad way.
I quite agree with him. However, I think we can go surfing online, where we can find a lot of information in English to read. Besides, we can look for an e?pal from an English?speaking country so that we can practice spoken English with him or her. Finally, learning English grammar well also helps a lot.




友情链接: 时尚网 总结汇报 幼儿教育 小学教育 初中学习资料网